התברכתי.
היום בגיל 54 אני משתנה בהתמדה, חולמת ואף מגשימה חלומות. בחודש ספטמבר האחרון ביליתי חודש ימים בקורס "בישול" ללא בישול מקצועי עם בתי בקליפורניה. זה היה קורס "בישול" של אוכל חי או בשמו המקצועי, Raw Food. זהו אוכל טבעוני, ללא בשר, דגים, ביצים או מוצרי חלב. זה גם אוכל שאינו עובר תהליכי בישול רגילים. האוכל אינו "מבושל" בטמפרטורה שעולה על 48 מעלות צלזיוס.
אחד הציטוטים האהובים עלי הוא: Less is more. למה לעזאזל הייתי צריכה להרחיק לכת עד לחוף המערבי בארה"ב?!
יצא לי לאכול באחת המסעדות הראשונות של Matthew Kinney (בעל בית הספר לבישול) בניו יורק . אלוהים! חוויה קולינרית מדהימה: הן מבחינה חזותית והן מבחינה אנינות-טעם. תרשו לי לומר חוויה אורגזמית בפה שלא רציתי שתיגמר…
בית הספר נוסד על ידו, שף קלאסי מוערך בעל מסעדות רבות. ידיד הזמין אותו לאכול במסעדת ראו פוד ומאותו הרגע חייו התהפכו. התעורר למחרת עם תחושה חדשה ונפלאה בגוף, ללא הכבדות המוכרת. שנה שלמה הוא עמל במטבחו כדי לגלות כיצד אפשר להפוך גזר, תפוח, חסה וחבריהם ליצירות גורמה. היום שמו הוכתר כשף מספר אחד של הראו פוד .
אז מה כל כך טוב בראו פוד ? השיטה מספקת לגוף שלל מזונות בריאים, נוטריינטים, אנרגיה ומזון איכותי הנאמן למקור מבחינת מרכיביו. תהליך הבישול הרגיל פוגע בערך התזונתי של המזון ובמיוחד באנזימים. השיטה אף ידועה כמרפא מחלות כרוניות ומספקת הגנה מצוינת כנגד מחלות נוספות!
כן, התברכתי. ראשית, היה לי זמן איכות עם בתי הבוגרת. לא כל יום אנו זוכים לזמן איכות עם ילדינו הבוגרים. שנית, למדתי מעט מקסמיו שמאתיו שאותם אני מתחילה לשלב בביתי ובסדנאותיי. שלישית, פניתי מקום לחלומות נוספים בדרך!
!?Less is more
אכן כן!
תראו את יצירות אשר הוכנו ללא בישול, משמרים למיניהם או כימיקלים. כל כך טעים!