אני שמחה לבשר שאפשר ליצור טעמים מוכרים מחודשים מן העבר בגרסה משודרגת: טעימה יותר ובריאה יותר…
אורז מתוק – גרסה מחודשת
1 כוס אורז מלאה ריזוטו מבושל
2 כפיות שמן קוקוס
¼ כוס חלב קוקוס
1 כף סירופ מייפל
קורט מלח
חופן אגוזים
חופן פירות יבשים
הכנת האורז
יש להשרות אורז מלא במים פושרים עם מקצת חומץ תפוחי עץ ללילה.
למחרת לשטוף היטב את האורז.
לבשל את האורז במים קרים (כמות גדולה של מים כמו שמבשלים פסטה) באש נמוכה לכ-15 דקות עד שהאורז מוכן (שיהיה יותר קשה מאשר רך).
הכנת האורז המתוק
לשפוך את כל המרכיבים על האורז החם בקערה. זהו זה כה פשוט!