אורז מתוק

אני שמחה לבשר שאפשר ליצור טעמים מוכרים מחודשים מן העבר בגרסה ‏משודרגת: טעימה יותר ובריאה יותר…‏

אורז מתוק – גרסה מחודשת

rice

1 כוס אורז מלאה ריזוטו מבושל
‏2 כפיות שמן קוקוס
‏¼ כוס חלב קוקוס
‏1 כף סירופ מייפל
קורט מלח
חופן אגוזים
חופן פירות יבשים

הכנת האורז

יש להשרות אורז מלא במים פושרים עם מקצת חומץ תפוחי עץ ללילה.
למחרת לשטוף היטב את האורז.‏
לבשל את האורז במים קרים (כמות גדולה של מים כמו שמבשלים פסטה) ‏באש נמוכה לכ-15 דקות עד שהאורז מוכן (שיהיה יותר קשה מאשר רך).‏

הכנת האורז המתוק

לשפוך את כל המרכיבים על האורז החם בקערה. זהו זה כה פשוט!‏

בתאבון!‏