שכבת הבסיס
2 כפות מיץ לימון
1 כף ממרח קוקוס
1 תפוח
10 משמשים טריים
½ אבוקדו
2 כפות פשתן
1 כף עשב לימון טרי
לערבב בבלנדר במהירות גבוהה. לחלק לתחתית כוסות הקינוח
שכבה אמצעית
1 כוס אגוזי מקדמיה מושרים (ל8 שעות לפחות) ושטופים
½ כוס נוזל קוקוס
½ כוס פתיתי קוקוס
4 כפות דבש
4 דובדבנים טריים
קמצוץ מלח
½ אבוקדו
לערבב בבלנדר ולהוסיף עוד נוזל (קוקוס או מים) לפי הצורך. הוסיפו מעל לשכבה הראשונה.
שכבה עליונה
1 כפית מיץ לימון
½ כפית תמצית וניל
1 כף נוזל קוקוס
½ כפית קליפת לימון מגורדת
2 כפות דבש
להקציף ביד ולהוסיף על השכבה האמצעית. אפשר לפזר מלמעלה פתיתי קוקוס, שוקולד או פרי. ניתן להכין כ-6 כוסות קינוח. כדי להכין ללא אגוזים אפשר לדלג על שכבה האמצעית.